Skip to content
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН

Ударни вложки к-т KraftWorld

Save 29% Save 29%
Original price 35,00 лв
Original price 35,00 лв - Original price 35,00 лв
Original price 35,00 лв
Current price 25,00 лв
25,00 лв - 25,00 лв
Current price 25,00 лв

Ударни вложки к-т KraftWorld

Професионален комплект ударни вложки KraftWorld.

Материал: Cr-Mo
Размери: 17 , 19 , 21мм