Skip to content
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН

Скоби за монтаж и демонтаж на Пружини KraftWorld

Save 35% Save 35%
Original price 289,00 лв
Original price 289,00 лв - Original price 289,00 лв
Original price 289,00 лв
Current price 189,00 лв
189,00 лв - 189,00 лв
Current price 189,00 лв

Скоби За монтаж и демонтаж на Пружини KraftWorld

Хидравлична скоба за пружини МАКФЕРСОН

Три различни размера на вилиците:
65мм -125мм
88мм – 160мм
126мм – 212мм
Дължина на разтягане – 300мм