Skip to content
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН

к-т фрези за шлайфане на легла на клапани KraftWorld

Save 23% Save 23%
Original price 129,90 лв
Original price 129,90 лв - Original price 129,90 лв
Original price 129,90 лв
Current price 99,90 лв
99,90 лв - 99,90 лв
Current price 99,90 лв

к-т фрези за шлайфане на легла на клапани KraftWorld

 

  • к-т фрези за шлайфане на легла на клапани. От 40мм до 52мм х 45 градуса От 48мм до2мм х 60 градуса От 40мм до 52 мм х 75 градуса 40мм, 46мм, 50мм х 50 градуса