Skip to content
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ЗА 1 РАБОТЕН ДЕН

комплект за монтаж и демонтаж на селенови втулки KraftWorld лагер

Save 35% Save 35%
Original price 289,00 лв
Original price 289,00 лв - Original price 289,00 лв
Original price 289,00 лв
Current price 189,00 лв
189,00 лв - 189,00 лв
Current price 189,00 лв

комплект за монтаж и демонтаж на селенови втулки KraftWorld лагер

Професионален универсален комплект за монтаж и демонтаж на селенови втулки , лагери , семеринги И др. 26 части професионален комплект , чисто нов.

Универсална скоба за тампони и лагери